Tillidsbrud

Vordingborg Kommunes mål er at være blandt de 10 bedste arbejdspladser. Det mål har kommunen nu godt og grundigt skudt i sænk ved at udvise manglende respekt for indgåede aftaler, ved at løbe fra en mundtlig aftale om lærernes arbejdstid, ved at bryde tilliden til kommunen som arbejdsplads og ved manglende anerkendelse af det arbejde, som lærerne i kommunen udfører.

Pressemeddelelse 


Tillidsbrud!

Én ting er, at der skal spares, og at lærere fyres. Det er rigtig hårdt.
Noget andet er, at man ikke kan have tillid til, at aftaler holdes. Det er uholdbart.

Den 2. december 2009 indgik lærerkredsen en mundtlig aftale med Vordingborg Kommune om arbejdstiden. Direktør Klaus Michael Jensen deltog i et kort forhandlingsmøde, hvor det blev besluttet at videreføre den nugældende aftale. Denne aftale blev samme dag meddelt skolerne pr. mail.

I mail fra direktør Klaus Michael Jensen, dateret d. 24. feb. 2010 og videresendt til lærerkredsen den 25. feb., meddeler direktøren, at aftalen ikke kan underskrives.

Værdibaseret ledelse? Tja – dynamisk får i hvert fald en ny værdi for mig, men måske har jeg misforstået begrebet og troet, at det var positive værdier, man bygger på i værdibaseret ledelse.

Tilsyneladende accepterer den politiske ledelse denne personalepolitik.

Citat fra kommunens kommunikationspolitik: ”Vi er troværdige – holder hvad vi lover, og lover det vi kan holde.”

’VorVærdi’ kaldes det værdibaserede samarbejde i Vordingborg Kommune. Hvor?

På lærerkredsens vegne

Jonna Rolvung



Emner

Målgruppe